Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Campionatul mondial de fotbal 2014 – CONCURS de PRONOSTICURI

3 100

 

world-cup-2014

Două săptămâni ne mai despart de cea mai mare competiție fotbalistică a lumii, una care are loc o dată la patru ani. Cupa Mondială din Brazilia va începe în 12 iunie și se va încheia în 13 iulie, cu marea finală de pe Maracana.

Pentru toți microbiștii și nu numai, Someșeanul.ro a creat o secțiune specială dedicată Campionatului Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia. O secțiune unde puteți urmări programul tuturor meciurilor din faza grupelor și din fazele eliminatorii, puteți vedea rezultate și clasamente, dar, cel mai important, unde puteți să vă treceți propriile pronosticuri.

Din dorința de a fi mai aproape de cititorii noștri, am creat un concurs de pronosticuri, la finalul căruia utilizatorii care au acumulat cele mai multe puncte în concurs pot câștiga premii surpriză din partea noastră.

Pentru a intra în concurs, trebuie să vă înregistrați pe Someșeanul.ro (vă puteți înregistra cu conturile de Facebook, Google sau Twitter) și apoi să vă înregistrați pronosticurile.

În paginile dedicate Cupei Mondiale 2014 din Brazilia, puteți vedea programul integral al competiției și orele de disputare ale partidelor, toate rezultatele meciurilor disputate, clasamentele grupelor, clasamentul utilizatorilor care au pus pronosticuri, dar și propriile voastre pronosticuri pentru fiecare meci în parte.

Punctele se vor acorda după cum urmează:

 • 10 puncte pentru scor corect (de exemplu dacă ați pronosticat 3-0 iar rezultatul final este 3-0, acumulați 10 puncte. Se aplică și în cazul în care meciul se decide la penaltiuri, în fazele eliminatorii, dacă este cazul)
 • 4 puncte dacă ați pronosticat o remiză (de exemplu dacă ați pus 2-2 la un meci și rezultatul a fost 1-1)
 • 5 puncte dacă ați pronosticat o victorie (de exemplu dacă ați pus pronostic 1-0 și rezultatul final este 2-0, acumulați 5 puncte. Se aplică și în cazul în care meciul se decide la penaltiuri, în fazele eliminatorii, dacă este cazul)

 

Puncte bonus:

 • 2 puncte pentru numărul corect de goluri marcat de o echipă (de exemplu dacă ați pronosticat 3-0 și rezultatul final este 3-1, acumulați 2 puncte)
 • 1 punct pentru diferența de goluri marcate (de exemplu dacă ați pronosticat 5-3 și rezultatul final este 3-1, acumulați 1 punct).

Statisticile se vor actualiza în fiecare seară, după încheierea partidelor. Astfel, a doua zi, înainte de disputarea următoarelor meciuri, clasamentele grupelor dar și clasamentele pronosticurilor utilizatorilor vor fi actualizate automat.

Important de știut:

 • trebuie să vă treceți pronosticurile meciurilor înainte ca acestea să înceapă
 • după expirarea termenului limită reprezentat de fluierul de start nu se mai pot adăuga pronosticuri
 • nu este necesar să treceți pronosticurile pentru toate meciurile din faza grupelor, ci doar pentru cele care urmează imediat să se dispute și pentru care este activ termenul limită pentru pronosticuri
 • în cazul în care vă răzgândiți asupra rezultatului unui meci sau ale unor meciuri, puteți să modificați pronosticurile, dar doar înainte de expirarea termenului limită.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

 1. enescu ionut catalin spune

  dabia astept cupa mondiala sa urmaresc toate meciurile 😉

 2. Bogdan Stanciulescu spune

  o sa fie un mondial interesant cu multe surprize…. abia astept

 3. Chiper Ion spune

  ok va fi cel mai interesant

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More