Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Campionatul Mondial de Fotbal 2014

WorldCUpBrasil2014

Pentru toți microbiștii și nu numai, Someșeanul.ro a creat o secțiune specială dedicată Campionatului Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia. O secțiune unde puteți urmări programul tuturor meciurilor din faza grupelor și din fazele eliminatorii, puteți vedea rezultate și clasamente, dar, cel mai important, unde puteți să vă treceți propriile pronosticuri.

Din dorința de a fi mai aproape de cititorii noștri, am creat un concurs de pronosticuri, la finalul căruia utilizatorii care au acumulat cele mai multe puncte în concurs pot câștiga premii surpriză din partea noastră:

Premiul 1 – 300 de lei

Premiul 2 – 200 de lei

Premiul 3 – 100 de lei

Pentru a intra în concurs, trebuie să vă înregistrați pe Someșeanul.ro (vă puteți înregistra cu conturile de Facebook, Google sau Twitter) și apoi să vă înregistrați pronosticurile. Pentru cei care aleg să se înregistreze direct pe site și nu prin conturile rețelelor de socializare, le atragem atenția că vor primi un email cu codul de activare. Vă rugăm copiați din email link-ul de activare fără caracterele ”\n” de la final.

În paginile dedicate Cupei Mondiale 2014 din Brazilia, puteți vedea programul integral al competiției și orele de disputare ale partidelor, toate rezultatele meciurilor disputate,clasamentele grupelorclasamentul utilizatorilor care au pus pronosticuri, dar și propriile voastre pronosticuri pentru fiecare meci în parte.

Important de știut:

 • trebuie să vă treceți pronosticurile meciurilor înainte ca acestea să înceapă
 • după expirarea termenului limită reprezentat de fluierul de start nu se mai pot adăuga pronosticuri
 • nu este necesar să treceți pronosticurile pentru toate meciurile din faza grupelor, ci doar pentru cele care urmează imediat să se dispute și pentru care este activ termenul limită pentru pronosticuri
 • în cazul în care vă răzgândiți asupra rezultatului unui meci sau ale unor meciuri, puteți să modificați pronosticurile, dar doar înainte de expirarea termenului limită.

[world-cup-predictor kickoff=true] 

Punctele se vor acorda după cum urmează:

 • 10 puncte pentru scor corect (de exemplu dacă ați pronosticat 3-0 iar rezultatul final este 3-0, acumulați 10 puncte. Se aplică și în cazul în care meciul se decide la penaltiuri, în fazele eliminatorii, dacă este cazul)
 • 4 puncte dacă ați pronosticat o remiză (de exemplu dacă ați pus 2-2 la un meci și rezultatul a fost 1-1)
 • 5 puncte dacă ați pronosticat o victorie (de exemplu dacă ați pus pronostic 1-0 și rezultatul final este 2-0, acumulați 5 puncte. Se aplică și în cazul în care meciul se decide la penaltiuri, în fazele eliminatorii, dacă este cazul)

 

Puncte bonus:

 • 2 puncte pentru numărul corect de goluri marcat de o echipă (de exemplu dacă ați pronosticat 3-0 și rezultatul final este 3-1, acumulați 2 puncte)
 • 1 punct pentru diferența de goluri marcate (de exemplu dacă ați pronosticat 5-3 și rezultatul final este 3-1, acumulați 1 punct).

În caz de egalitate de puncte, departajarea câștigătorilor se va face după următoarele criterii:

1. Numărul de scoruri corecte pronosticate
2. Numărul de echipe câștigătoare pronosticate corect
3. Numărul de remize pronosticate corect

Statisticile se vor actualiza în fiecare seară, după încheierea partidelor. Astfel, a doua zi, înainte de disputarea următoarelor meciuri, clasamentele grupelor dar și clasamentele pronosticurilor utilizatorilor vor fi actualizate automat.

[fms2018_mecze]

 1. viofalcao spune

  a

 2. Irina Maxim spune

  Am modificat modalitatea de afișare a meciurilor pe pagina pronosticurilor. De la formatul pe grupe, am trecut la afișarea în funcție de ordinea cronologică a meciurilor. E mai OK așa?

  1. Enciu Liviu spune

   Sigur ca da.

 3. Mihai Alin Cojocnean spune

  bravo Irina 🙂

  1. Banica Alexandru spune

   Ma si tu esti pe aici? :))

   1. Banica Alexandru spune

    Nu e specificat nicaieri, in fazele eliminatorii conteaza pronosticul pentru 90 minute? Sau cu tot cu prelungiri sau penaltyuri? Multumesc.

    1. Banica Alexandru spune

     Este specificat. Imi cer scuze !

 4. Cristi Mare spune

  Am vazut ca cei care au pronosticat rezultatul dupa 90 de minute au primit 9 puncte. Eu am inteles ca punctele se acorda tinandu-se seama de rezultatul final, dupa penalty-uri, daca e cazul.

 5. Irina Maxim spune

  Pentru cei care încearcă să se logheze și nu reușesc. Dați empty cache la browser-ul pe care îl folosiți și încercați să vă logați din nou.

 6. Toma Daniel spune

  ar fi INTERESANT daca ati organiza un concurs asemanator pentru liga 1….34 etape…

 7. Dumitrascu Marius spune

  Confirm primirea premiului

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More