Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Campionatul mondial de fotbal Rusia 2018


Pentru toți microbiștii și nu numai, Someșeanul.ro a creat o secțiune specială dedicată Campionatului Mondial de Fotbal 2018 din Rusia. O secțiune unde puteți urmări programul tuturor meciurilor din faza grupelor și din fazele eliminatorii, puteți vedea rezultate și clasamente, dar, cel mai important, unde puteți să vă treceți propriile pronosticuri.

Din dorința de a fi mai aproape de cititorii noștri, am creat un concurs de pronosticuri, la finalul căruia utilizatorii care au acumulat cele mai multe puncte în concurs pot câștiga premii din partea sponsorilor.

Premiul 1 – 500 de lei

Premiul 2 – 300 de lei

Premiul 3 – 200 de lei

Partenerii Someșeanul.ro în organizarea acestui concurs de pronosticuri sunt Restaurant Escape Garden Dej și Escape Bowling Restaurant Club Gherla, locurile unde, pe terasă sau în restaurant, puteți urmări toate meciurile de la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia.

Pentru a intra în concurs, trebuie să vă înregistrați pe Someșeanul.ro și apoi să vă înregistrați pronosticurile.

Înregistrează-te!

În paginile dedicate Cupei Mondiale 2018 din Rusia, puteți vedea programul integral al competiției și orele de disputare ale partidelor, toate rezultatele meciurilor disputate,clasamentele grupelorclasamentul utilizatorilor care au pus pronosticuri, dar și propriile voastre pronosticuri pentru fiecare meci în parte.

Important de știut:

 • trebuie să vă treceți pronosticurile meciurilor înainte ca acestea să înceapă.
 • după expirarea termenului limită (15 minute înaintea de fluierului de start) nu se mai pot adăuga pronosticuri.
 • nu este necesar să treceți pronosticurile pentru toate meciurile din faza grupelor, ci doar pentru cele care urmează imediat să se dispute și pentru care este activ termenul limită pentru pronosticuri.
 • în cazul în care vă răzgândiți asupra rezultatului unui meci sau ale unor meciuri, puteți să modificați pronosticurile, dar doar înainte de expirarea termenului limită.

 

Punctele se vor acorda după cum urmează:

 • 10 puncte pentru scor corect (de exemplu dacă ați pronosticat 3-0 iar rezultatul final este 3-0, acumulați 10 puncte.
 • 4 puncte dacă ați pronosticat deznodământul meciului (victorie, remiză sau înfrângere) fără a prezice corect numărul de goluri înscrise.

 

Puncte bonus:

 • 2 puncte pentru numărul corect de goluri marcat de o echipă (de exemplu dacă ați pronosticat 3-0 și rezultatul final este 3-1, acumulați 2 puncte)
 • 1 punct pentru diferența de goluri marcate (de exemplu dacă ați pronosticat 5-3 și rezultatul final este 3-1, acumulați 1 punct).

În caz de egalitate de puncte, departajarea câștigătorilor se va face după următoarele criterii:

1. Numărul de scoruri corecte pronosticate
2. Numărul de echipe câștigătoare pronosticate corect
3. Numărul de goluri pronosticate corect

Statisticile se vor actualiza în fiecare seară, după încheierea partidelor. Astfel, a doua zi, înainte de disputarea următoarelor meciuri, clasamentele grupelor dar și clasamentele pronosticurilor utilizatorilor vor fi actualizate automat.

 

 1. nicmarin spune

  Va salut cu respect de la Turda. este prea tarziu pentru a intra in concurs?

 2. Cristi Mare spune

  Salutare. In saisprezecimi ..si mai departe, care e scorul corect? Dupa 90 min sau la final? Dupa loviturile de departajare in caz de egalitate.

  1. Irina Maxim spune

   Salut. Aplicația nu oferă soluții de a trece scorul final fie după 90 de minute sau prelungiri ori penalty-uri. De aceea vom folosi scorul la finalul celor 90 de minute regulamentare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More