Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Campionatul National Klausenburg Retro Racing, la Dej

0 511

Campionatul  National Klausenurg Retro Racing desfasurat  sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv isi va consuma in acest weekend cea de-a cincea  etapa a sezonului competitional 2019, in centrul orasului Dej.

Evenimentul se afla la editia cu numarul 14, iar la start se vor alinia un numar de 55 de autoturisme retro si de raliu. Organizat in parteneriat cu Primaria si autoritatile locale din Municipiul Dej, etapa se va desfasura in Piata Bobalna, pe circuit stradal.

Astfel Sambata 21 septembrie spectatorii pot admira aceste bijuterii pe 4 roti pe in Piata Bobalna intre orele 16:00-20:00. De la ora 18:30 va avea loc ceremonia Startului Festiv tot in acelasi loc – Piata Bobalna, ceremonie la care sunt invitati toti iubitorii sportului cu motor si nu numai.

 Duminica intre orele 11:00-18:00 vor avea loc mansele cronometrate in Piata Bobalna urmate de ceremonia Festivitatii de premiere.

Dupa etapa de la Dej, Campionatul National Klausenburg Retro Racing desfasurat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, se va muta in luna octombrie  in centrul orasului Ploiesti  pentru cea de-a sasea etapa a sezonului.

In total, in anul 2019 vor avea loc 6 etape.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More