Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Campusurile clujene luate la verificat

0 879

Polițiștii au desfășurat acțiuni cu rol preventiv în campusurile universitare clujene.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 30 ianuarie, polițiștii Biroului pentru Centrul Universitar Cluj-Napoca au desfășurat o serie de activități cu rol preventiv în campusurile studențești clujene pentru menținerea și creșterea climatului de siguranță, dar și pentru  a consolida parteneriatul dintre polițiști și studenți.

Totodată, a fost verificat modul în care personalul de pază își desfășura activitatea în timpul serviciului, cu această ocazie fiind controlați un număr de 12 agenți de pază, iar în urma abaterilor constatate, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în conformitate cu prevederile legii privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

De asemenea, polițiștii de proximitate au participat la întâlniri cu administratorii căminelor studențești precum și cu reprezentanții universităților, fiind făcute recomandări cu caracter preventiv pentru creșterea siguranței participanților la evenimente care urmează să se desfășoare în perioada imediat următoare a anului universitar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More