Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Canabis, ciuperci halucinogene și ecstasy. Asta aveau asupra lor doi tineri din Maramureș

0 174

Doi tineri au fost prinşi cu canabis, ciuperci halucinogene, ecstasy şi reţinuţi pentru trafic de droguri

Doi tineri în vârstă de 25 de ani au fost prinşi de poliţiştii din Maramureş având asupra lor canabis, ciuperci halucinogene şi ecstasy. Ei au fost reţinuţi reţinuţi pentru trafic de droguri, arată comunicatul de presă al DIICOT.

„La data de 04.07.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Teritorism – Biroul Teritorial Maramureş au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a 2 inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc. În cauză s-a reţinut faptul că, la data de 03.07.2021, lucrătorii de poliţie din oraşul Şomcuta Mare, judeţul Maramureş, au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns, fără drept, într-un imobil şi refuză să-l părăsească. Lucrătorii de poliţie, care s-au deplasat la faţa locului, au constatat că, într-o anexă a imobilului, se aflau două persoane, care ascunseseră o geantă în care se afla cantitatea de 2,5 kilograme de cannabis, 100 de grame de ciuperci halucinogene şi 11 comprimate ecstasy. În cursul zilei de mâine, cei doi inculpaţi urmează să fie prezentaţi Tribunalului Maramureş cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările se desfăşoară cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul SCCO Maramureş”, potrivit comunicatului de presă al DIICOT.

DIICOT mai precizează că pe întreg parcursul procesului penal suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More