Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Canalizare în comuna Mica. Proiectul a fost aprobat și inclus pe lista de investiții

0 167

Tiberiu Zelencz, primarul comunei clujene Mica, anunță că a fost aprobat proiectul privind introducerea canalizării în comuna pe care o administrează.

Ziua de azi, 24 octombrie, vine cu vești bune pentru locuitorii din comuna Mica, județul Cluj. Primarul comunei, Tiberiu Zelencz, a anunțat că a fost aprobat proiectul privind introducerea canalizării în comuna Mica.

Acesta este cel mai mare proiect pe care l-a obținut comuna Mica, în valoare de 19.054.110 lei ( 4 milioane de euro), proiect ce a fost trecut pe lista de investiţii a guvernului.

Foto: Tiberiu Zelencz

Acest lucru se datorează echipei mele de implementare a proiectelor, a consilierilor locali care au susținut în mandantul meu toate proiectele iniţiate de mine, reuşind astfel să primim finanţare pentru multe proiecte, cu fonduri nerambursabile, deoarece din buget local nu am fi reușit să implementăm proiecte de asemenea amploare, a declarat primarul comunei, Tiberiu Zelencz.

Foto: Tiberiu Zelencz

Contractul urmează a fi semnat în zilele următoare. De asemenea edilul comunei Mica susține că de finanțare vor beneficia și alte proiecte importante.

Sunt un om al faptelor, iar pe această cale doresc să vă transmit că avem şi alte proiecte importante pentru comuna noastră care urmează să primească finanţare, a mai adăugat Tiberiu Zelencz.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More