Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cancerul la sân și estetica facială cu colagen discutate de femeile liberale la Dej – VIDEO

0 49

Tematici medicale de actualitate PNL Dej 28 august

La inițiativa Organizației de Femei a PNL filiala Dej, a fost organizată miercuri o întâlnire cu femeile din Dej, ocazie cu care au fost discutate și prezentate diverse tematici medicale de actualitate.

Întâlnirea a fost organizată de președinta femeilor liberale din Dej, Violeta Mureșan, în colaborare cu Avon și Centrul Medical Homeoreflex Dej.

În cadrul întâlnirii, celor aproape 70 de doamne și domnișoare prezente la eveniment, li s-a vorbit despre tematici medicale de actualitate, subiectele principale fiind ”Stop cancerului la sân!” și ”Estetică Facială Naturală cu Colagen”.

Despre acțiunile sociale, prevenție și descoperirea cancerului la sân a vorbit Cornelia Iechei, director zonal de vânzări Avon, iar despre tehnicile de înfrumusețare estetică naturală cu colagen, a luat cuvântul dr. Simona Andrieș, medic primar homeopat.

La întâlnire au fost prezenți și Aurelian Mureșan, viceprimarul Municipiului Dej, și Marius Mânzat, președintele PNL Dej.

La finalul întâlnirii a fost organizată și o tombolă, cinci dintre participante primind din partea organizatorilor câte un cadou. Tot în cadrul întâlnirii s-a stabilit și organizarea la Dej, în luna octombrie a acestui an, a unui ”Marș roz” sau ”Marșul promisiunii”, prin care femeile vor să atragă atenția asupra pericolului cancerului la sân și pentru a promova controalele medicale mamare periodice.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More