Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cand ai nevoie de un avocat de Drept Comercial

0 211

In cazul in care esti managerul unei companii, vrei te informezi din timp de ceea ce implica domeniul Dreptului Comercial si unde poti gasi cel mai bun avocat de Drept Comercial din Romania. Casa de avocatura NZA (Nicolescu, Zorin si Asociatii) este specializata in aceasta directie si se ghideaza dupa principiile New Law, abordare jurdica inovativa la noi in tara.

Ce inseamna New Law?

            Conceptul de New Law este relativ nou, insa foarte popular in domeniul juridic, fiind folosit de majoritatea caselor de avocatura din lume. In Romania insa este nou, iar NZA este una dintre putinele casele de avocatura care opereaza cu conceptul New Law. Scopul sau principal consta in optimizarea interactiunii dintre avocat si client, tinand cont de tot ceea ce implica inovatie tehnologica. Marea diferenta dintre avocatura traditionala si cea care aplica acest principiu este ca New Law pune rezolvarea problemelor clientului mai presus de orice. Specificul acestui concept este regasit in toate serviciile oferite de casa de avocatura NZA:

Eliminarea facturarii pe ora.Lucrand cu avocatii din NZA vei plati valoarea reala a serviciilor de care beneficiezi in functie de rezultatele obtinute. Sunt astfel excluse ʺcheltuielile suplimentareʺ, specifice avocaturii traditionale. De asemenea, programul de lucru este flexibil, fiind adaptat nevoilor clientului.

Facilitarea comunicarii

Situatiile juridice si limbajul specific au fost simplificate si vor fi explicate intr-o modalitate accesibila. Avocatii din NZA nu au renuntat doar la tinuta formala, la costumele sobre, ci au redus semnificativ din termenii limbajului juridic, dificil de inteles pentru cei din afara domeniului. In comunicarea cu clientul, un avocat Drept Comercial are grija sa formuleze solutiile pe care le ofera in asa maniera incat procedura pe care a ales-o sa fie inteleasa.

Orientati spre rezultate

De-a lungul timpului, cei de la NZA au demonstrat ca trateaza business-ul clientului cu aceeasi daruire cu care s-ar ocupa de propria afacere. Colaborand cu un avocat de Drept Comercial de la NZA, te asiguri ca interesele tale legitime sunt acoperite, iar business-ul tau este protejat in orice situatie.

avocat drept comercial

Servicii oferite de NZA

            Societatea si regulile ei nu stau in loc. Lumea in care traim se schimba constant, la fel si dinamicile ei. Domeniul juridic trebuie sa tina pasul cu aceste tranzitii iar rolul unui avocat de Drept Comercial este acela de a face fata tuturor provocarilor. Intelegand acest aspecte, casa de avocatura NZA se adapteaza schimbarilor. Avocatii au o atitudine deschisa inovatiei, tin cont de practicile tehnologice, pe care le folosesc pentru a facilita serviciile oferite. Din avocatura traditionala a fost  pastrat un concept de baza – rolul avocatului este de a intelege nevoile clientului si de a gasi solutii adecvate cerintelor ivite.

            Orice antreprenor va intampina situatii ce tin de domeniul dreptului comercial. Obiectivul unui avocat de Drept Comercial este indeplinit odata cu reusita clientilor pe care ii reprezinta. Astfel, avocatul va fi alaturi de business-ul acestuia pe intreg parcursul activitatii sale, oferind consultanta referitoare la contracte, la organizarea companiei, la schimbul de companii, la crearea contractelor comerciale, la managementul conflictelor ivite, precum si acordarea licentelor tehnologice.

            In cazul in care compania ta are nevoie de serviciile oferite de un avocat de Drept Comercial, casa de avocatura NZA iti sta la dispozitie. Mai multe informatii, sfaturi si recomandari gasesti pe site-ul www.nza.ro.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More