Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Când e ziua de salariu la Parlamentul European?

0 128

Daniel Buda Parlamentul European

Chiar nu știm când e ziua de salariu la Parlamentul European. Și ne interesează direct acest aspect. Nu de alta, dar un proaspăt europarlamentar nu-și plătește datoriile în țară până când nu ia salariul de la Parlamentul European.

După ce a câștigat la mustață mandatul de parlamentar european, Daniel Buda a uitat să-și mai plătească datoriile făcute în campania electorală. O campanie stufoasă, cu multă muncă, afișe, deplasări în teritoriu, bannere și apariții în presă.

Unul dintre aceste bannere a fost afișat și pe Someșeanul.ro pe timpul campaniei electorale, conform contractului încheiat cu PDL Cluj. Tot conform aceluiași contract, plata pentru serviciile publicitare trebuia să se facă la începutul lunii mai. Am emis factură, am emis chiar și chitanță pe care personal le-am predat la sediul PDL Cluj pentru efectuarea plății.

Dar zilele au trecut, săptămânile au trecut și ele și iaca s-au făcut trei luni de atunci. Timp în care, tot la trei zile, ne mai interesam și noi care este stadiul plăților pentru contractele semnate de către democrat-liberalii clujeni.

Și tot am fost pasați de luni până vineri și apoi iar pe luni: ba că nu sunt lichidități, ba că plata se va face vineri, ba că plata se va face luni. Degeaba am trimis somații de plată, degeaba am amenințat că vom elibera, conform contractului, o factură de penalizări pentru întârzierea plății. În conturi tot n-a apărut nimic din partea lui Daniel Buda.

Ultima promisiune de plată a fost cu totul surprinzătoare: ”Domnul Buda este plecat din țară. Este la Parlamentul European. Știți, încă nu a primit primul salariu de acolo, dar imediat ce încasează salariul de la Parlamentul European și va reveni în țară se va face și plata. Stați liniștiți!

Și liniștiți am stat. Asta se întâmpla în urmă cu vreo trei săptămâni. Ne întrebăm, totuși, ce s-ar fi întâmplat dacă Daniel Buda nu prindea pe ultima sutime de metri mandatul de europarlamentar. Așa că suntem și noi curioși: când este ziua de salariu la Parlamentul European?

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More