Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Candidatul PMP la Primăria Bobâlna, Avel Haranguș

0 494

Cu o experiență de 20 de ani în administrația locală, candidatul PMP la Primăria Bobâlna, domnul Avel Haranguș este un gospodar aproape de oameni. Din poziția de consilier local a încurajat proiectele benefice comunei și a amendat erorile administrației locale actuale.

Avel Haranguș candidează în culorile Partidului Mișcarea Populară pentru Primăria Bobâlna. S-a opus proiectelor din administrația locală actuală care nu aduceau beneficii directe cetățenilor din comună și a amendat lipsa unui cămin cultural. Își dorește să pună bazele unui cămin cultural deoarece nu există un asemenea edificiu în comună în anul 2020. Comuna Bobâlna s-ar putea să fie singura comună din județul Cluj fără un cămin cultural, iar acest fapt dovedește slaba administrare din prezent. În viziunea candidatului PMP, Primăria are obligația să implementeze proiecte benefice în mod direct cetățenilor precum dezvoltarea comerțului în comună, îmbunătățirea infrastructurii pentru atragerea de investiții și crearea de locuri de muncă.

 Candidatul PMP la Primăria Bobâlna, domnul Avel Haranguș este cunoscut printre oameni datorită spiritului său întreprinzător și implicarea de care a dat dovadă în timpul mandatelor de consilier local.

În programul său de candidatură, domnul Haranguș propune cadastrarea tuturor terenurilor de pe teritoriul comunei Bobâlna și includerea unor terenuri în zona de intravilan, proiecte posibile prin absorbția eficientă a fondurilor europene. Tot prin fonduri europene, domnul Haranguș Avel dorește să implementeze  proiecte fezabile finanțate pentru infrastructura rutieră precum asfaltarea și repararea drumurilor și căilor de acces.

Candidatul Partidului Mișcarea Populară, domnul Haranguș Avel dorește să asigure un medic de familie în comună, cu program zilnic iar dispensarul medical să fie dotat cu echipamentele medicale necesare. Planurile domnului Haranguș includ și promovarea culturii prin restaurarea și protejarea monumentelor istorice din comună și organizarea sărbătorii tradiționale de la Monumentul Eroilor de pe Dealul Bobâlnei.

Locuitorii comunei Bobâlna sunt invitați la un dialog deschis cu viitorul primar despre problemele lor și nevoile comunei.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More