Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Cântăreață de populară, bătută într-un club din Cluj. A ajuns la spital împreună cu soțul ei

0 5.867

Cântăreață de muzică populară Roberta Opre împreună cu soțul ei Ionuț Miclăuș au ajuns la urgențe după ce au fost agresați de cinci luptări MMA.

Roberta Opre şi soţul ei Ionuț se aflau în localul London Pub din Cluj. Cei doi soţi au ieşit până afară, iar când s-au întors şi-au găsit masa ocupată. Chiar dacă cei doi le-au explicat frumos că masa este ocupată de ei, cei cinci nici nu au vrut să audă şi au început cu ameninţările. Soţul artistei a primit un pumn în faţă, iar Roberta Opre s-a ales cu capul spart, fiind ameninţată cu moartea. În plus, tânăra a primit şi un pahar în cap, dar şi un pumn, aceasta căzând inconştientă. Artista şi soţul său au ajuns de urgenţă la spital.

Imaginile cu artista rănită sunt cu un puternic impact emoţional.

Tânăra susţine că le-a explicat acestora că masa a fost rezervată și lucrurile pe care aceștia sunt așezați îi aparțin, scrie presa locală.

În acel moment, au început amenințările din partea bărbaților: „Voi știți de cine vă legați, fraierilor?”.

Cei doi soţi au fost agresaţi de cinci lupători MMA, dintre care doi sunt fraţi, George şi Adrian Prian, dar şi Tudor Mihai care este poliţist în Cluj.

 

Din fericire, veştile sunt bune, atât Roberta, cât şi soţul său Ionuţ fiind în stare bună şi externaţi în urma loviturilor primite din partea celor cinci lupători de MMA. Impresarul acesteia a precizat că Roberta a fost cusută în urma unei lovituri mai dure pe care a primit-o, dar că se va recupera, problema mai mare fiind cea de ordin psihic, artista fiind foarte afectată.

În plus, aceasta va trebui să amâne un concert pe care îl are în acest sfârşit săptămână, iar în legătură cu cel de săptămâna viitoare rămâne să vadă cum se simte. Roberta şi soţul său au fost la poliţie şi au făcut tot ce trebuie legal pentru ca cei cinci să nu rămână nepedepsiţi.

„Din fericire starea lor se sănătate e foarte bună, putea fi mult mai rău. Roberta şi-a însoţit prietenii afară, la locul de fumat şi în momentul în care s-au întors, masa lor era ocupată, chiar dacă pe masă erau lucrurile lor, când le-au spus tinerii au devenit recalcitranţi şi au început să înjure. Paznicii localului i-au scos pe toţi afară. Roberta a fost lovită în zona tâmplei şi a fost cusută. Am discutat cu ei dimineaţă, sunt amândoi în stare de şoc, au stat toată noaptea la spital şi la poliţie, nu au dormit şi astăzi toată lumea îi sună. Roberta e fată foarte liniştită şi nu a avut parte niciodată de astfel de momente. Eu nu ştiut dacă agresorii i-ar fi sunat pe Roberta şi pe Ionuţ. Ei au făcut plângere la poliţie şi Roberta nu este deloc ok, plângea şi era speriată. Ea nu vrea să ceară daune pentru că nu-i lipseşte nimic, dar au fost momente de groază. Nu cred că cariera Robertei va fi afectată, ba chiar cred că mai multă lume o să o cunoască, dar nu acesta este interesul ei. Roberta are două concerte private, dar cel de săptămâna aceasta sigur va trebui să-l amâne”, a spus impresarul artistei al Antena Stars.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More