Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cantitate enormă de articole vestimentare confiscată de către poliţişti – FOTO

0 241

Poliţiştii au pus gând rău comerţului ilegal cu obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte contrafăcute. Au confiscat nu mai puţin de 2000 de articole vestimentare.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu poliţişti din Sighetu Marmaţiei, au acționat în perioada 07 – 08 noiembrie pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit cu obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte contrafăcute.

Astfel în urma verificărilor efectuate la o societate comercială cu sediul în comuna Moisei, poliţiştii au identificat peste 2000 articole vestimentare, încălţăminte şi accesorii, aparţinând unor mărci de renume, pentru care nu au putut fi prezentate certificate de conformitate sau licenţe de comercializare care să ateste şi să permită comercializarea acestora. Datorită suspiciunilor cu privire la caracterul original al articolelor depistate, poliţiştii au dispus măsura indisponibilizării şi ridicării acestora până la finalizarea cercetărilor. Valoarea produselor depăşeşte suma de 107.000 lei.

Sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, poliţiştii continuă cercetările în cazul celor 21 de infracţiuni constatate de punere în circulație fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, urmând ca la finalizarea lor să dispună măsuri legale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More