Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cantitate uriașă de pachete de țigări de contrabandă descoperită. 5000 erau ascunse în iarbă

0 323

Polițiștii au descoperit în urma unei sesizări o cantitate impresionantă de țigări de contrabandă. O parte erau ascunse într-o mașină cu numere false, iar o altă parte pe un teren din apropiere, ascunsă în iarbă.

Ieri, 6 iunie, poliţiştii Secţiei 4 Leordina au identificat  o cantitate impresionantă de ţigări de contrabandă, în urma unei sesizări prin apelul unic de urgenţă 112.

Prima tranşă de ţigări, respectiv 5.220 pachete au fost descoperite într-un autoturism cu numere de înmatriculare false, aflat în curtea unui imobil din Petrova.  S-a constituit o echipă de cercetare complexă care a continuat investigaţiile şi căutările astfel că, pe un teren cu vegetaţie înaltă din apropierea aceluiaşi imobil, poliţiştii au descoperit alte 7.220 pachete de ţigări de contrabandă.

În total au fost ridicate în vederea confiscării 248.880 de ţigarete, în valoare totală de 124.400 lei. Totodată autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei Vişeu de Sus.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de contrabandă şi punere în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat şi pentru identificarea autorilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More