Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Capcane pentru șoferi pe drumul național 1C între Dej și Baia Mare

0 163

Deși se poate spune că este proaspăt reabilitat, drumul național 1C între Dej și Baia Mare este presărat de capcane pentru șoferi. Mai ales pe timp de noapte sau în vreme ploioasă, carosabilul pune serioase probleme conducătorilor auto și le distruge mașinile.

A pățit-o un tânăr din Baia Mare, care și-a distrus cauciucurile într-o groapă apărută parcă peste noapte în carosabil, în zona podului de la ieșire din Lăpușel.

Tânărul din Baia Mare a postat pe Facebook câteva imagini, însoțite de următorul mesaj:

”Aș vrea să semnalez o gravă problemă de pe drumurile noastre mirobolante! Pe drumul care vine de la Dej spre Baia Mare, mai exact la pod la Lăpușel, există o groapă cauzatoare de mari prejudicii materiale pentru șofer. Am pățit-o și eu, iar la 1 minut distanță încă un coleg la fel de nenorocit de soartă ca și mine. Amândoi am ieșit cu niște cauciucuri tăiate în acea groapă, iar colegul meu și cu janta spartă. În cazul meu, cauciucurile au fost noi nouțe, montate sâmbătă. Am sunat la 112, iar dumnealor ne-au spus că de o săptămână au făcut adresă către CNADR cu privire la această problemă și tot nimic. Deci vrem să tragem un semnal de alarmă și în spațiul public, să știe cât mai multă lume. Mulțumim CNADR!!!”, își încheie ironic mesajul Alb Tudor-Ionuţ Răzvan, cel care a postat imaginile pe rețeaua de socializare.

Potrivit șoferilor care circulă des prin zonă, respectiva groapă a fost ”reparată” în dese rânduri de administratorii drumului, însă, din cauza proastelor lucrări a apărut mereu înapoi. Odată cu reabilitarea drumului național de către o societate spaniolă se credea că groapa va dispare definitiv, însă aceasta și-a făcut din nou apariția.

Șoferii povestesc că groapa este extrem de periculoasă mai ales pe timp de noapte, fiind greu de observat de către cei aflați în trafic. Groapa se află pe partea dreaptă a podului de peste râul Lăpuș, la ieșire din Lăpușel spre Recea.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More