Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Căpitanul Marius Dascălu le răspunde suporterilor “Nişte dejeni”

13 2

Marius Dascalu volei masculin Unirea Dej

Căpitanul echipei de volei Unirea Dej, Marius Dascălu, a ţinut să le răspundă suporterilor din brigada “Nişte Dejeni”, suporteri care aseară au anunţat că se retrag din peluză

Redăm integral mesajul postat de Marius Dascălu pe o reţea de socializare:

“In numele echipei, imi pare rau pentru ce se intampla si nu inteleg de ce s-a ajuns la aceasta retragere pentru ca o vorba din popor spune “putini, dar buni”..Ati fost si sunteti cea mai frumoasa si inventiva galerie dintre toate echipele de Divizia A si e adevarat ca ne-ati sustinut si la bine si la rau, de aceea nu inteleg de ce s-a ajuns pana la injurii. Alaturi de voi avem si un public minunat, care meci de meci vin intr-un numar covarsitor, umpland sala, si cei mai multi dintre ei apreciind spectacolul voleibalistic. De aceea, respectand opinia voastra si a publicului spectator, dati-ne voie sa nu fim de acord cu bannerul “Blat?!” pus spre sfarsitul meciului cand tensiunea si nervozitatea sunt la cote maxime. Va intreb: daca nu luam atitudine, oare nu se putea considera ca acceptam acea acuzatie? In momente de tensiune, o situatie poate degenera, dar asta nu inseamna ca nu se pot regreta acele momente.

Pentru noi urmeaza 2 sau 3 meciuri foarte importante cu Dinamo pentru calificarea in primele 4 echipe ale tarii, ceea ce nu e putin pentru o echipa care se poate “lauda” cu bugetul unor echipe de locul 7, 8, 9, 10. De aceea as dori sa subliniez cu litere mari: NU A FOST, IN 4 ANI DE CAND SUNT LA UNIREA DEJ, NICI UN MOMENT IN CARE ECHIPA SA NU ISI APERE CORECT SANSELE LA VICTORIE IN FATA NICI UNEI ECHIPE! Daca aveti alte opinii, va propun ca atunci cand ne intoarcem de la Dinamo sa ne intalnim si sa incercam sa gasim solutii pentru ca galeria “NISTE DEJENI” sa continue munca voluntara si frumoasa pe care a facut-o pana acum! Cu respect,va salut!”, a scris căpitanul uniriştilor.

Comentarii