Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Captură de 10 kilograme de cannabis – VIDEO

0 1.062

Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, a fost prins în flagrant în timp ce prelua 10 kilograme de droguri trimise din Spania cu autocarul.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca au organizat, la data de 1 aprilie a.c.,  în urma unei sesizări privind transportarea unui colet ce poate conţine substanţe interzise, o acţiune de prindere în flagrant.

Astfel, în jurul orei 01:40, un tânăr, de 21 de ani, din Câmpia Turzii a preluat coletul, în Cluj-Napoca, dintr-un autocar care venea din Spania, fiind imobilizat de poliţişti.

În interiorul coletului, poliţiştii au descoperit mai mulţi saci din plastic, care conţineau o substanţă vegetală de culoare verde, cu un miros puternic înţepător.

Cauza a fost preluată de către poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate şi de procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, iar în urma analizei celor 10 kilograme de substanţe vegetale, s-a stabilit că sunt droguri, respectiv cannabis.

De asemenea, în cursul zilei de ieri a fost efectuată o percheziţie la domiciliul tânărului, de unde a fost ridicat un cântar electronic. Cel în cauză a fost reţinut de către procurori pentru trafic de droguri de risc.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More