Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Captură de ţigări la Suciu de Sus

0 44

tigari-general

În urma activităţilor specifice de investigare şi verificare realizate de poliţiştii de investigare a fraudelor, în colaborare cu cei de la Secţia nr. 7 Poliţie rurală Suciu de Sus, pentru combaterea evaziunii fiscale şi a contrabandei cu produse de tutun, ieri la ora 13,00 au fost identificaţi în trafic pe DJ 171 în localitatea Suciu de Sus, doi tineri care transportau cu un autovehicul cantitatea de 3930 pachete ţigări de provenienţă Ucraina, bunuri pentru care nu aveau documente de provenienţă. Ţigările erau depozitate într-un compartiment special amenajat în podeaua autovehiculului.

Ţigările au fost confiscate, iar autovehiculul a fost indisponibilizat.

Sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Lăpuş se efectuează în continuare acte de urmărire penală şi activităţi specifice de documentare în vederea probării întregii activităţi infracţionale a suspecţilor. Aceştia, un  tânăr de 19 ani din Timişoara şi unul de 28 de ani din Crasna Vişeului, au fost reţinuţi şi urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More