Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Capul lui Dan Barna vrem. Mai mulți membri și simpatizanți USR cer demisia acestuia

0 1.035

Diverși membri si simpatizanți USR cer demisia lui Dan Barna de la conducerea partidului. În urma rezultatelor de la alegerile parlamentare acesta este acuzat că duce partidul „pe o linie moartă”.

Mesajele prin care se cere demisia acestui au fost postate chiar pe pagina de Facebook a liderului USR, Dan Barna, notează cei de la Digi 24.

Demisia de onoare, dacă aveți așa ceva. Fără melodramă, dar duceți partidul pe o linie moartă, este unul dintre mesaje.

Domnule Dan Barna, cu respect vă spun, ați greșit că nu v-ați retras după alegerile prezidențiale. O spun ca votant Usr+. Ați tras în jos munca multor oameni. De ce? De ce nu puteți renunța? Vine un moment când trebuie să acceptați greșelile făcute și să lăsați alți oameni să ridice partidul, est un alt mesaj.

Și eu sper să existe o urmă de demnitate și să demisionați, domnule Barna. Unde e azi PSD e și o urmare a felului în care ați condus USR. E timpul ca împreună cu Ghinea să vă asumați eșecul usturător de azi. Dacă nu înțelegeți nici acum mesajul electoratului vostru probabil că o să îngropati complet partidul, se specifică într-un alt mesaj.

Da, este clar că deja încearcă să prostească lumea, era de așteptat de la un personaj cu un asemenea caracter. La europarlamentare au avut 22.4%, acum sunt la 15%, lumea nici nu a mai ieșit la vot dar este clar că Dan Barna nu vrea să plece. Cred că este cazul să luam partidul înapoi, este un alt mesaj pe Facebook.

La alegerile europarlamentare din 2019 alianța USR-PLUS a obținut 22,4 la sută din voturi, iar la alegerile parlamentare din 2020 este creditat cu 15,9 la sută.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More