Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Caravana „Fii polițist pentru o zi” a ajuns azi la Gherla – VIDEO

0 67

În contextul aniversării Zilei Poliţiei Române, azi, 21 martie 2017, între orele 09:30-12:30, în Piața Libertății, din orașul Gherla, a debutat Caravana „Fii polițist pentru o zi”.

Peste 1300 elevi de la școlile din oraș și din comunele din apropiere i-au aşteptat pe poliţişti cu nerăbdare.
Au fost alături de noi colegii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă “Ștefan Cicio-Pop” Cluj –Napoca cu câinii de serviciu, care i-au încântat pe copii cu demonstrații și piloții Napoca Rally Academy care au pus la dispoziția vizitatorilor simulatorul de centură de siguranță.

A fost prezentat, de asemenea, autolaboratorul criminalistic mobil destinat cercetării la faţa locului cu tehnica foto-video digitală, trusele specializate şi echipamentele criminalistice necesare descoperirii tuturor tipurilor de categorii de urme existente în câmpul infracţional.

Dotarea poliţiştiştilor de intervenţie rapidă a fost un punct de atracţie în special pentru băieţi.
Echipajele poliției rutiere au fost de asemenea prezente, copiii fiind foarte curioși de funcționarea aparatelor radar din dotare și a semnalelor acustice și luminoase.

Sub atenta supraveghere a polițiștilor cei mai mici au putut conduce mașinutele electrice, iar la final au primit un “carnet de bun conducător auto”.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More