Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Caravana ”Fii polițist pentru o zi”, la final. Ultima oprire a fost la Câmpia Turzii

0 42

Peste 4.500 de copii au fost polițiști pentru o zi, prin participarea acestora la activitățile organizate în contextul sărbătoririi Zilei Poliției Române. Caravana ,,Fii polițist pentru o zi!” a ajuns ieri la final, activitățile polițiștilor bucurându-se de un real succes în rândul participanților.

Caravana ,,Fii polițist pentru o zi!”, activitate organizată în contextul Zilei Poliției Române, a ajuns la final, polițiștii fiind prezenți, ieri, în mijlocul comunității din Câmpia Turzii.

Astfel, în perioada 17-27 martie a.c., polițiștii au vizitat copiii din Huedin, Gherla, Dej, Turda, Cluj-Napoca și Câmpia Turzii.
Peste 4.500 de copii au participat la activitățile organizate de către polițiști, aceștia fiind încântați de tehnica expusă în domeniul criminalistic, precum și de dotarea polițiștilor de acțiuni speciale.

De asemenea, echipajul de poliție rutieră a fost atent analizat de către cei mici; radarul, aparatul etilotest, rampa cu semnale luminoase și acustice stârnind interes în rândul acestora.

Simulatorul piloților Napoca Rally Academy, care arată cât de importantă este purtarea centurii de siguranță în cazul unei frânări bruște ori a unui accident rutier, a fost testat cu mare interes de către elevi.

Totodata, demonstrațiile polițiștilor de intervenție rapidă și cele ale colegilor jandarmi au constituit puncte de atracție pentru participanți.
Cei prezenți au condus mașinuțe electrice de poliție, cu respectarea semnelor de circulație, sub atenta supraveghere a polițiștilor.

Activitățile au avut drept scop apropierea de comunitatea în slujba căreia suntem și consolidarea comunicării și cooperării cu cetățenii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More