Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Caravana scrimei românești ajunge joi la Cluj-Napoca

0 267

scrima branza

Federația Română de Scrimă organizează în perioada 31 august – 9 septembrie 2014, pentru prima dată în istoria sa, o Caravană de popularizare a scrimei în întreaga țară. 11 orașe vor primi pe cei mai mari campioni și antrenori de scrimă în activitate, într-o acțiune fără egal în România.

Caravana va ajunge la Cluj-Napoca joi, 4 septembrie. Evenimentul va avea loc la ora 12:00 în Piața Unirii, sau, în caz de vreme nefavorabilă, în Sala Sporturilor “Horia Demian.”

Scopul acestui eveniment este popularizarea scrimei, atragerea a cât mai mulți copii spre sala de scrimă, explicarea beneficiilor practicării unui sport, interacțiunea dintre copii și marii campioni ai scrimei românești.

În fiecare oraș unde va poposi caravana vor avea loc demonstrații de scrimă, lecții de istorie a scrimei, prezentarea cluburilor din orașele gazdă, dialog între campioni și copii, ședințe de autografe și fotografii.

Tot în cadrul campaniei Federației Române de Scrimă, se anunţă și premiera filmului independent Planșa, lungmetrajul de debut al regizorului Andrei Gheorghe. Un film despre pasiunea pentru scrimă a doi sportivi care dezvoltă o relație personală și sacrificiile lor pentru sportul de performanță. Lansarea oficială va avea loc pe 26 septembrie 2014, iar filmul va putea fi urmărit în cinematografele din toată țara și nu numai.

Programul și orașele Caravanei scrimei românești

31 august – Slobozia, ora 11:00
1 septembrie – Constanța, ora 11:00
2 septembrie – Iași, ora 11:00
3 septembrie – Târgu Mureș, ora 11:00
4 septembrie – Cluj Napoca, ora 12:00
5 septembrie – Satu Mare, ora 10:00
6 septembrie – Oradea, ora 17:00
7 septembrie – Timișoara, ora 11:00
8 septembrie – Craiova, ora 11:00
9 septembrie – Brașov, ora 11:00
9 septembrie – Râșnov, ora 17:00

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More