Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Carduri ING blocate. Vezi care este motivul

0 32
Foto Publimedia/Silviu Matei

ING Bank a luat decizia de a bloca aproximativ 400 de carduri ca urmare a unei alerte primite din partea Visa privind compromiterea bazei de date a unui comerciant, potrivit unor informaţii obţinute de gândul de la ING Bank.

„În condiţiile în care există suspiciuni cu privire la un comerciant anume, Visa cere blocarea tuturor cardurilor folosite de acel comerciant, indiferent de banca emitentă”, au precizat pentru gândul reprezentanţi ai ING Bank.

Luni, mai mulţi utilizatori de carduri de tip Visa emise de ING au fost anunţaţi prin SMS despre faptul că în câteva ore cardurile lor urmau să fie blocate, ca măsură de siguranţă, totodată fiindu-le indicat un număr de telefon pentru mai multe detalii.

Reprezentanţi băncii au declarat pentru gândul că ING Bank a reemis în mod proactiv cardurile blocate, clienţii ING fiind aşteptaţi să îşi ridice noile carduri de la unitatea bancară de care aparţin.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More