Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Care este rolul unui avocat de Drept Comercial

0 93

Dreptul Comercial reglementeaza totalitatea raporturilor juridice legate de desfasurarea activitatilor economice. Clientii care apeleaza la un avocat de Drept Comercial pentru servicii juridice pot fi institutii bancare, companii de asigurari, agentii imobiliare, s.a. Consultanta juridica pe care o ofera un avocat de Drept Comercial poate fi acordata in orice stadiu al afacerii, de la infiintare, pana la dezvoltare.

Activitatea unui avocat Drept Comercial consta in citirea si revizuirea contractelor comerciale, redactarea documentelor juridice specifice intreprinderilor si revizuirea fuziunilor in afaceri, precum si indeplinirea formalitatilor in fata Registrului Comertului. Acestea din urma includ majorarea capitalului, infiintarea sediilor secundare, schimbarea actionariatului, autorizarea de activitati, precum si multe altele similare.

Un avocat de Drept Comercial din cadrul unei case de avocatura ofera consultanta clientilor sai in problemele juridice specifice acestei ramuri de Drept si ii ajuta sa preintampine eventuale dificultati care pot sa apara in activitatea lor de zi cu zi. El are rolul de a-i indruma in vederea asigurarii legalitatii activitatii economice desfasurate si de a-i sprijini in cazul in care apar situatii cu caracter litigios. Activitatea unui avocat de Drept Comercial depinde foarte mult de experienta pe care acesta o are in domeniu si de modul in care se informeaza cu privire la modificarile legislative. Cu cat un avocat va fi mai bine pregatit in aceasta specializare, cu atat si clientii pentru care lucreaza se vor bucura de mai mult succes.

Pentru a alege un avocat de Drept Comercial profesionist, care iti poate oferi solutiile dorite in timp util, poti apela cu incredere la casa de avocatura NZA (Nicolescu, Zorin si Asociatii). Societatea profesionala de avocati se ghideaza dupa noua paradigma juridica intitulata sugestiv „New Law”, un termen care a fost gandit exclusiv pentru a veni in sprijinul clientilor.

New Law inseamna solutii oferite dintr-o perspectiva inovatoare si moderna. Astfel, clientii care apeleaza la un avocat de Drept Comercial sau la orice alt avocat din cadrul societatii NZA vor plati exact pentru ceea ce li se ofera, astfel incat sa fie multumiti de servicii si sa isi doreasca mentinerea colaborarii. Echipa NZA a eliminat timesheet-urile, facturarea orara si discutiile cu clientii referitoare la timpul alocat unui task cu scopul de a se focusa pe problemele actuale si reale ale celor care apeleaza la serviciile juridice oferite de companie. Un avocat de Drept Comercial de la NZA va intelege provocarile fiecarui client in parte, indiferent de sectorul industrial de activitate vizat. Prin demersurile lor, specialistii isi propun sa faciliteze un cadru sigur de lucru si un parteneriat de incredere cu efecte benefice pe termen lung.

Iata, in detaliu, pentru ce ofera consultanta juridica un avocat de Drept Comercial din cadrul NZA:

– contracte obisnuite generate de activitati zilnice;

– inregistrarea licentelor si activarea programelor de software;

– protectia datelor, inclusiv regulament GDPR;

– termeni si conditii pentru diverse servicii;

– vanzari, distributie, achizitii, marketing, acorduri de publicitate;

– contracte de finantare;

– francize si contracte de leasing;

– drepturi de imagine si managementul talentelor;

– alinierea la anumite reglementari comerciale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More