Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Care este starea victimelor din accidentul de la Cășeiu

1 69

accident ambulanta dej caseiu (5)

Asistenta medicală rănită în accidentul de aseară de la Cășeiu se află internată la secția de Terapie Intensivă a Clinicii de Ortopedie Cluj Napoca.

Aseară, toate cele trei victime, asistenta medicală, șoferul ambulanței și șoferul autoutilitarei, au fost transportate inițial la Unitatea de Primiri Urgențe Cluj, unde, după ce au fost investigate, au fost trimise spre Clinica de Ortopedie din Cluj Napoca.

Asistenta medicală a suferit multiple fracturi la nivelul membrelor inferioare, la femur (fractură deschisă) și gambe, precum și la nivelul bazinului. Aceasta a fost internată pe secția de Terapie Intensivă, unde a fost echilibrată hemodinamic. Asistenta de la Dej în vârstă de 39 de ani va fi operată în cursul următoarelor zile.

Șoferul ambulanței a fost rănit tot la nivelul membrelor inferioare, la genunchi și tibie. Și acesta va suferi o intervenție chirurgicală, cel mai probabil în cursul zilei de mâine.

Și conducătorul autoutilitarei este internat tot la Clinica de Ortopedie Cluj Napoca.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Nicola Sorin spune

    cine stie cum se numeste asistenta accidentata ?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More