Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Carla’s Dreams au făcut show aseară la Dej, în fața miilor de fani extaziați – VIDEO

0 3.244

Zilele Municipiului Dej au continuat vineri seara cu concerte spectaculoase, cel mai așteptat moment al serii în Piața Bobâlna fiind super show-ul oferit de cei de la Carla’s Dreams.

Sărbătoarea zilelor Dejului a început în jurul orei 21, prima care a urcat pe scenă fiind băimăreanca Ami. Odată atmosfera încălzită, miile de dejeni aflați în Piața Bobâlna au fredonat timp de o oră toate melodiile lui Grasu XXL, în așteptarea celui mai exploziv moment al serii.

Trupa Carla’s Dreams, pe care organizatorii au rezervat-o încă de anul trecut pentru progamul din cadrul acestei ediții, a creat entuziasm în rândul miilor de fani și fane, piața centrală a orașului fiind arhiplină la show-ul moldovenilor.

Melodii mai vechi și mai noi ai trupei din Moldova, refrene îndrăgite de toată lumea, au fost cântate de dejeni alături de membrii trupei, una dintre cele mai îndrăgite din România la acest moment.

Ultima piesă a celor de la Carla’s Dreams a adus și primii picuri de ploaie, însă în ciuda situației zeci de fani au așteptat în ploaie pentru ca artiștii să revină de la vestiare și să acorde autografe sau să facă fotografii cu cei mai înfocați admiratori.Zilele Municipiului Dej continuă astăzi cu alți artiști îndrăgiți care vor urca pe scena din Piața Bobâlna. De la ora 21 Lidia Buble va începe show-ul, fiind urmată de trupa Cargo și de Smiley, care va închide serile dedicate tineretului în cadrul acestor manifestări.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1962116990517725.1073742441.467241263338646&type=1&l=1a708f3e17

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More