Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Carne expirată de 45 de zile descoperită într-o shaormerie clujeană

0 1.202

Cazul băiețelului decedat după ce ar fi consumat o shaorma din cadrul unui fast food bucureșetean a dus la un val de controale privind protecția consumatorului. Astfel pe raza județului Cluj a fost descoperită o firmă de tip fast-food ce deținea carne de porc de lucru expirată de 45 de zile.

Conform MEDIAFAX comisarii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Cluj au amendat cu 30.000 de lei o firmă de tip fast-food–shaormerie unde au fost descoperite produse de carne de porc cu durata de expirare depăşită de 45 de zile, dar şi frigidere ruginite. Cantitatea de carne se ridică la 23.93 kilograme.

„În urma unui control efectuat de catre comisarii CJPC Cluj în unităţi de alimentaţie publică tip Fast Food – Shaormerii s-a identificat un operator economic de pe raza judetului Cluj, la care s-au descoperit mai multe deficienţe printre care produse de carne porc lucru cu data durabilităţii minimale depăşită cu până la 45 zile şi frigidere în care erau depozitate produsele care prezentau suprafeţe cu pete de rugină în exces.” au transmis reprezentanții CJPC.

Respectivul operator a fost amendat cu 30.000 de lei, iar  cantitatea de 23.93 kg produse au fost oprite definitiv de la comercializare. De asemenea unitatea economică a fost oprită în a-și mai efectua activitatea până la remedierea problemelor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More