Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Carne şi produse din carne, susceptibile a fi alterate, depistate în Bistriţa

0 197

carne pulpe de pui

Astăzi, poliţiştii au fost sesizaţi de către administratorul unei societăţi comerciale din judeţul Bacău cu privire la faptul că unui autovehicul al firmei, utilizat în distribuirea unor produse din carne, nu i se permite părăsirea curţii interioare a unei instituţii din municipiul Bistriţa pe motiv că marfa livrată nu ar corespunde calitativ.

Poliţiştii de ordine publică s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au identificat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din judeţul Bacău, bănuit că ar fi distribuit 16 kg de carne şi produse din carne, despre care există suspiciunea că ar fi alterate.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că tânărul a efectuat transportul şi distribuirea produselor din carne, fără a avea forme legale de angajare cu societatea distribuitoare, sens în care a fost sesizat Inspectoratului Teritorial de Muncă Bistriţa-Năsăud care a luat măsurile legale.

La faţa locului au fost prezenţi şi reprezentanţii Direcţiei Sanitar-Veterinare Bistriţa care au efectuat verificări iar cantitatea de carne şi produse din carne a fost pusă la dispoziţia instituţiilor abilitate în vederea continuării cercetărilor şi a luării măsurilor ce se impun.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More