Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cărți din donații vândute pentru copiii cu dizabilități la Dej – FOTO/VIDEO

0 67

Bazar din dar la Dej (1)

”Bazar din dar”, eveniment caritabil ajuns la a treia ediție, se desfășoară în fiecare lună în fața Centrului Cultural ARTA din Dej și este organizat de Asociația ”Jasminne – Copii cu autism – Dej, având ca scop strângerea de fonduri pentru ajutarea copiilor cu dizabilități din Dej, beneficiari ai asociației.

Dejenii au astfel posibilitatea să cumpere cărți, donate de alți dejeni în centrele de colectare din oraș (magazinul SOSTRANS de pe strada Regina Maria, magazinul STANDARD din cartierul Dealul Florilor și imprimeria AIRDD de pe strada Ecaterina Teodoroiu nr. 17).

Elevi în căutare de manuale sau culegeri, oameni dornici să-și completeze colecția de cărți de acasă, sau pasionați de lectură care vor să citească unele cărți pe care nu le au în biblioteca personală, pot cumpăra aceste cărți de la bazar în schimbul unei donații. Cărțile nu au un preț, astfel că cel care vrea o carte o poate lua donând o sumă de bani la alegere, fiecare după cât îl lasă buzunarul.

Evenimentul organizat de Asociația ”Jasminne – Copii cu autism – Dej are nu doar scopul de a strânge fonduri necesare desfășurării activității, dar și scopul de conștientizare a populației față de problemele cu care se confruntă copiii cu dizabilități și familiile acestora.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More