Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cartierul Dej-Triaj, uitat de autoritățile locale și îngropat sub ghețuri – VIDEO

0 344

Locuitorii cartierului Dej-Triaj s-au plâns în nenumărate rânduri despre faptul că autoritățile publice locale îi ignoră de cele mai multe ori când e vorba să facă ceva pentru acest cartier.

Dacă în zona centrală și în alte cartiere ale orașului, utilajele de deszăpezire au ieșit la treabă încă de la prima ninsoare, în cartierul de la capătul Dejului, străzile sunt și acum acoperite de gheață.

Un cititor Someșeanul.ro ne-a transmis pe adresa redacției un filmuleț care arată starea drumurilor din cartierul Dej-Triaj, videoclipul fiind însoțit și de un mesaj.

Video filmat în seara asta, la două săptămâni de la ultima ninsoare. Își rup oamenii mâinile și picioarele pe străzile din Dej Triaj”, spune cititorul nostru.

Videoclipul, filmat seara, arată cum gheața domină cu autoritate pe străzile din cartier, făcând imposibilă atât circulația autovehiculelor, cât și a pietonilor.

”Așa arată un drum în 2016, la două săptămâni după ultima ninsoare. Se poate vedea și că cineva a alunecat”, spune cititorul nostru pe filmare, arătând o pată mare de sânge care a rămas mărturie pe stratul gros de gheață.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More