Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cartușe cu glonț descoperite în timpul unor lucrări de renovare

0 317

Un bărbat a descoperit nouă cartușe cu glonț în timpul unor lucrări de renovare.

Cei de la IPJ Bistrița-Năsăud transmit faptul că, la data de 1 mai, un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Rebrișoara a sesizat polițiștii cu privire la faptul că, în timp ce efectua lucrări de renovare la casa părintească din localitatea Nimigea de Jos, a descoperit 9 cartușe cu glonț.

La fața locului, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au ridicat pentru efectuarea de verificări amănunțite respectivele cartușe, care cel mai probabil provin din perioada interbelică.

Vă reamintim faptul că, manevrarea unor astfel de obiecte, de către persoane neautorizate, poate avea consecinţe grave, de natură să pună în pericol viaţa, sănătatea unor persoane sau integritatea unor bunuri. Rudele persoanelor care au deţinut arme sau materiale explozive sunt obligate ca, după decesul acestora, să anunţe Poliţia, notează cei de la IPJ Bistrița-Năsăud.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More