Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Casă abandonată din Dej, prăbușită. Circulația pe strada respectivă a fost închisă – FOTO/VIDEO

0 2.532

Locuitorii unei străzi dejene au trecut azi razant pe lângă un pericol aproape inevitabil. Structura unei case abandonate s-a prăbușit. De asemenea este posibil ca încă un imobil alăturat să se prăbușească și el. Circulația pe strada respectivă a fost închisă.

Azi, în jurul orei 9:00, locuitorii străzii Nicolae Iorga din Dej, județul Cluj, s-au trezit în sunetul asurzitor al unei case care tocmai se prăbușise peste trotuar.

Din fericire nimeni nu se afla în apropiere și s-a evitat astfel rănirea vreunei persoane. Posibila cauză a acestui eveniment neplăcut este starea avansată de degradare a imobilului, cu o vechime de 100 de ani, dar și recentele ploi abundente care au slăbit structura acestuia.

De asemenea, o altă casă alăturată stă și ea să se prăbușească, așadar pericolul încă este clar prezent. La fața locului au intervenit astfel poliția locală, dar și reprezentanți ai companiilor de gaz și curent. Primăria municipiului Dej a trimis un buldoexcavator pentru a elibera strada de molozul rămas în urma prăbușirii.

Se pare că pericolul ar fi putut fi evitat căci locuitorii străzii respective au declarat că au făcut nenumărate sesizări către autorități însă nimeni nu le-a dat niciodată vreun răspuns.

Deocamdată circulația în zona respectivă este închisă de la intersecția Nicolae Iorga-Siret până la imobilul cu numărul 63.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More