Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Casă cuprinsă de flăcări în Cepari. Focul a pornit de la o sobă – FOTO

0 690

Pompierii militari năsăudeni cu trei autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD, cu sprijinul unui echipaj de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Bistrița, precum și a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență au acționat timp de aproximativ două ore pentru lichidarea unui incendiu, care a izbucnit la o casă din localitatea Cepari.

Au fost protejate vecinătățile, precum și partea de jos a imobilului, regim de înălțime parter plus etaj. Acoperișul casei a fost găsit cuprins de incendiu în formă generalizată, pe o suprafață de cca. 200 mp, iar la etaj a ars o cameră în totalitate, și au fost degradate cu fum alte două încăperi.

Proprietara, o femeie în vârsta de 83 de ani a suferit un atac de panică, dar după ce a primit asistență medicală de la paramedici, a fost stabilizată și nu s-a impus transportul acesteia la spital.

După înlăturarea elementelor negative ale incendiului, a fost stabilită o cauză probabilă a evenimentului: Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, din cauza utilizării necorespunzătoare a unei sobe fără acumulare de căldură, din tablă, neprotejată față de materiale care se pot aprinde ușor (combustibile).


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More