Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

ULTIMA ORĂ: Casă cuprinsă de flăcări, în Gherla – FOTO/VIDEO

0 67

incendiu casa Gherla (2)

Un incendiu a izbucnit astăzi, în jurul orei 11:30, pe strada Izvorului din Gherla, județul Cluj.

Din primele informații, o locuință cu etaj a fost cuprinsă de flăcări. În urma apelului 112, la fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej. Până la sosirea acestora, la incendiu intervin pompierii voluntari din Gherla, cu o autospecială.

Acoperișul locuinței a fost distrus în totalitate. O altă autospecială de la Dej s-a deplasat la fața locului. Proprietarul casei nu vrea să își părăsească locuința și refuză să iasă afară.

Incendiul se manifestă cu putere în întreaga clădire, iar intervenția pompierilor este una extrem de dificilă.

Încă nu se știe dacă sunt persoane rănite.

ACTUALIZARE ora 13: Pompierii încă nu au lichidat incendiul. Stingerea incendiului este îngreunată de faptul că nu sunt hidranți în zonă, mjotiv pentru care o altă autospecială de la Dej a fost trimisă la fața locului pentru a le alimenta cu apă și pe celelalte. Proprietarul casei se află pe acoperiș și încearcă să stingă incendiul. Atât pompierii, cât și polițiștii încearcă să îl convingă să coboare de pe acoperiș.

ACTUALIZARE ora 13:30: Cauza incendiului pare să fie o sobă improvizată. Lângă horn era depozitat niște fân, care s-a aprins rapid de la o scânteie, iar flăcările s-au extins în câteva momente. Din câte se pare, au ars de vii în acest incendiu și câteva animale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More