Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Casă cuprinsă de flăcări în Săcălășeni. Patru ore au luptat pompierii cu flăcările

0 41

Un incendiu puternic a cuprins noaptea trecută o gospodărie situată în comuna Săcălășeni. În jurul orei 03.30,  patru echipaje de stingere și unul de prim ajutor- EPA SMURD de la Detașamentul de Pompieri “Căpitan Marchiș Adrian Baia Mare” s-au deplasat de urgență la locul indicat.

          La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta în faza de ardere generalizată. Pompierii băimăreni au luptat aproape patru ore cu flăcările. La localizarea și lichidarea incendiului au participat și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Săcălășeni.

          Pompierii au reușit să împiedice propagarea incendiului la vecinătăți, dar flăcările au ars acoperișul casei, cu structură din lemn și șindrilă bituminoasă, pe o suprafață de circa 250 de metri pătrați. Au mai ars elemente de mobilier, precum și aparatură electronică și electrocasnică.

          Cauza probabilă a incendiului a fost efectul termic de la un cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More