Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Casă cuprinsă de flăcări la Sîngeorz-Băi

0 65

incendiu sacalaia pompierii-54

Garda de Intervenţie Sîngeorz – Băi a fost alertată sâmbătă seara, în urma unui apel pe numărul unic de urgenţă 112, care anunţa faptul că o casă de locuit din localitate, str. Someşului, a fost cuprinsă de flăcări.

Două echipaje de intervenţie cu autospeciale de lucru cu apă şi spumă, sprijiniţi de pompierii voluntari din Sîngeorz Băi, respectiv Maieru, au acţionat preţ de aproximativ două ore pentru localizarea şi lichidarea incendiului care ameninţa să se propage la obiectivele învecinate, informează un comunicat al ISU Bistrița-Năsăud.

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, iar după finalizarea intervenţiei s-a stabilit faptul că evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de un coş de fum amplasat ori neprotejat termic faţă de materiale combustibile.

Au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de cca. 170 mp, articole de îmbrăcăminte, carne şi slănină (160 kg) şi s-au degradat tavanele pe aproximativ 60 mp.

FOTO: Arhivă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More