Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Casă cuprinsă de flăcări. Patru persoane sau autoevacuat

0 92

În cursul nopții de azi, 6 ianuarie, secția de pompieri Năsăud a intervenit în localitatea Rebra la un incendiu izbucnit ce a cuprins acoperișul și etajul întâi al unei case.

Alerta a fost dată în jurul orei 03:00, transmit cei de la ISU Bistrița-Năsăud. Din fericire nu au fost anunțate victime însă exista riscul ca incendiul să se extindă la alte imobile.

Flăcările se manifestau la etajul întâi al casei, și anume la dressingul situat la acel nivel. Întregul etaj a fost inundat cu fum dens. Reprezentantul ISU precizează că incendiul ar fi fost provocat cel mai probabil, de un aparat electrocasnic lăsat în priză.

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, flăcările au afectat aproximativ 20 mp etaj și cca. 1 mp pod. Din fericire, persoanele care locuiau în casă, doi copii și doi adulți, s-au autoevacuat în condiții de siguranță, au mai transmis cei de la ISU Bistrița-Năsăud.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More