Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Casă distrusă de flăcări la Iclod. O familie a rămas pe drumuri – FOTO

0 341

Un puternic incendiu a izbucnit joi la amiază într-o gospodărie din localitatea clujeană Iclod, la fața locului intervenind echipaje de pompieri dar și localnici în sprijinul familiei afectate.

Alarma la numărul unic de urgență 112 a fost dată în jurul orei 11:45, când s-a anunțat izbucnirea unui incendiu la o casă din Iclod.

Două autospeciale de stingere a incendiilor, un echipaj de poliție, dar și un echipaj SMURD au intervenit la fața locului. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, însă pagubele materiale sunt uriașe.

Incendiul a distrus o mare parte din casa de locuit, iar familia care locuia acolo a rămas practic fără acoperiș deasupra capului, dar și fără multe dintre bunurile din locuință.

Primarul comunei Iclod, Emil Pârțoc, face apel la consăteni pentru a sări în sprijinul familiei afectate de incendiu, anunțând faptul că ”o comisie stabilită în cel mai scurt timp o să demareze refacerea casei și diminuarea disconfortului pricinuit de acest nefericit accident”.

Urmează ca pompierii alături de polițiști să stabilească exact cauzele izbucnirii incendiului.

ACTUALIZARE

În jurul orei 11.40 am fost solicitați să intervenim pentru lichidarea unui incendiu care a cuprins o bucătărie de vară și apoi s-au extins la acoperișul casei dintr-o gospodărie, situată în localitatea Iclod.
La fața locului s-au deplasat de urgență 2 autospeciale de stins incendii și un echipaj SMURD.
În momentul sosirii echipajelor la locul intervenției, flăcările se manifestau generalizat la bucătăria de vară, care era alipită de casa de locuit, și se extinseseră la cca 30 mp din acoperișul casei de locuit.
Echipajul SMURD a consultat o femeie în vârstă de cca 70 de ani, dar care nu a necesitat transportul la spital.
Acțiunile pompierilor au durat mai bine de o oră, timp în care au fost lichidate focarele și au fost înlăturate efectele negative ale incendiului. Intervenția rapidă a evitat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.
În urma incendiului au fost distruse bucătăria de vară, care avea o suprafață de cca 16 mp, și cca 30 mp din acoperișul casei de locuit.
Cauza probabilă a incendiului: depozitarea materialelor combustibile în apropierea sobei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More