Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Casă furată bucată cu bucată în Bistrița-Năsăud. Au rămas doar două jumătăți de pereți – VIDEO

0 95

Furt incredibil în satul Piatra Fântânele, din județul Bistrița-Năsăud, unde două surori s-au trezit fără casa de vacanță pe care au construit-o în urmă cu 8 ani. Peste iarnă hoții au furat locuința bucată cu bucată.

Abia când o vecină a văzut că mai sunt doar câteva cărămizi și geamuri și-a dat seama ce se întâmplă și le-a alertat pe proprietare.

”Vecina mi-a zis că a dispărut casa lui Neculaiu. Cum a dispărut, zic? Pai au demontat-o și au dus-o”, a povestit vecina care a alertat proprietarele.

Hoții au furat casa bucată cu bucată. Au luat lemnul din pereți, acoperișul, dar și scara interioară. Tot ce a mai rămas sunt doar doi pereți și câteva geamuri.

Casa, ridicată în urmă cu opt ani de două surori gemene, nu a fost locuită peste iarnă. Deși nu era situată într-o zonă izolată, nimănui nu i s-a părut suspect furtul. Vecinii spun că s-au gândit că femeile vor să facă renovări.

Proprietarele cred că spargerea a fost dată la pontul cuiva apropiat, care știa că nu stă nimeni acolo.

Diana Pintea, purtător de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud: „Persoane necunoscute au pătruns în casa de vacanță aflată în construcție de pe raza comunei Tiha Bârgăului de unde au sustras acoperișul cu o învelitoare din tablă zincată, pereții din material lemnos și scările din interior.”

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru furt calificat și încearcă să îi identifice pe făptași.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More