Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Casă incendiată intenționat în miez de noapte. Două autoturisme făcute scrum – FOTO/VIDEO

0 801

Pompierii au fost alertați înmiez de noapte asupra unui incendiu în localitatea Fiad, județul Bistrița-Năsăud. Verificările au scos la iveală că focul a fost, cel mai probabil, pus intenționat.

Forțele pompierilor bistrițeni au intervenit azi-noapte, în jurul orei 2:00, la un incendiu localizat în localitatea Fiad, județul BIstrița-Năsăud. Au intervenit de urgență două echipaje de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD Năsăud, dar și voluntarii de la SVSU Telciu.

Din ultimele informații a ars un garaj, o bucătărie de vară, dar și două autoturisme. De asemenea, s-au luat măsuri suplimentare pentru protejarea unei case amplasate în apropierea incendiului. Din fericire nu au existat victime.

„Pompierii militari si voluntari au actionat pentru localizarea si lichidarea incendiului, dar si pentru protejarea unei case de locuit amplasata la cca 5 – 10 m fata de zona de manifestare a incendiului. Din fericire, nu au fost inregistrate victime, iar in urma incendiului au ars: un garaj pe o suprafata de aproximativ 20 mp, o bucătărie de vara ( cca. 10 mp) si doua autoturisme” au declarat reprezentanții ISU Bistrița.

După stingerea incendiului și finalizarea cercetărilor s-a stabilit că, cel mai probabil, incendiul a fost provocat în mod intenționat.

„Dupa finalizarea intervenţiei, care a durat aproximativ 30 de minute, in urma cercetarilor de la fata locului, s-a stabilit ca să evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de utilizarea intentionata a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul” au adăugat purtătorii de cuvânt ISU Bistrița.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More