Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Casă lovită de trăsnet în Dâmbu Mare. Au intervenit pompierii de la Dej – VIDEO

0 353

O furtună puternică s-a abătut în noaptea de duminică spre luni în zona municipiului Dej, dar și în împrejurimi, ploaia, însoțită de fulgere și tunete, provocând și daune.

O casă din localitatea Dâmbu Mare, de lângă Dej, a fost lovită de trăsnet în jurul orei 2 noaptea, la fața locului fiind solicitată intervenția pompierilor Detașamentului din Dej.

Aceștia au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, reușind în aproximativ o oră să potolească flăcările, care la sosirea pompierilor se manifestau cu violență la nivelul acoperișului.

Proprietarii gospodăriei, ajutați de câțiva vecini, au sărit imediat să salveze din bunurile aflate în locuință, astfel că pagubele produse de incendiu nu au fost foarte mari.

Potrivit  șefului gărzii de intervenție, Cătălișan Octavian, din primele date ale cercetării făcute de pompieri la fața locului, incendiul ar fi izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui trăsnet.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More