Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Casă mistuită de flăcări, în Dej FOTO/VIDEO

1 96

someseanul-DSC00613

Un incendiu a izbucnit în această dimineață, în jurul 5, în cartierul Ocna Dej.

Evenimentul s-a petrecut la o locuinţă de pe strada Gălbenelelor. O casă a fost mistuită de flăcări. Proprietarul imobilului, un bărbat de aproximativ 50 de ani, cu handicap locomotor, a povestit că a aprins o lumânare înainte să adoarmă, însă vecinii cred că incendiul a fost provocat de o ţigară uitată aprinsă.

”Nu e prima dată când îi ia foc casa. În urma cu aproximativ 8 ani, când am ieşit din magazin am văzut flăcări mari. I s-a aprins. Văd că a păţit-o din nou”, a explicat un vecin.

Oamenii din zonă spun că proprietarul imobilului afectat de flăcări a primit mai multe bunuri de la primărie, între care și patul în care se afla în această noapte. Din fericire, bărbatul a reușit să iasă la timp din încăpere.

La faţa locului s-au deplasat pompierii dejeni, cu două autospeciale, dar şi o ambulanţă. Cei din urmă au fost solicitați pentru a acorda îngrijiri medicale unei persoane căreia i s-a făcut rău când a văzut flăcările.

Vâlvătaia a fost stinsă în aproximativ o oră și jumătate. Pagubele sunt însemnate. Poliţiştii împreună cu pompierii urmează să stabilească cauza producerii incendiului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More