Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Casă mistuită de flăcări la Bistrița. Proprietara a făcut atac de panică – FOTO/VIDEO

0 38

incendiu casa bistrita pompieri

Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață la o locuință de pe strada Ghinzii din Bistrița. Văzându-și casa cuprinsă de flăcări, proprietara a făcut un atac de panică.

Incendiul a fost anunțat la 112 la ora 10.55, pompierii fiind informați de izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit, regim de înălțime P + 2.

Imediat, la locul solicitării, au fost alocate patru echipaje de intervenție cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor SMURD. Acesta din urmă a preluat o femeie în vârstă de 62 de ani, cu atac de panică și a transportat-o la spital pentru investigații medicale suplimentare, se precizează în comunicatul ISU Bistrița-Năsăud.

Incendiul se manifesta cu flacără deschisă în interiorul încăperilor de la parterul imobilului și amenința să se extindă la etajele superioare și la casele învecinate, precizează sursa citată.

Intervenția pompierilor a fost orientată în două direcții, pe de-o parte, localizarea și lichidarea focarelor, iar pe de altă parte, protejarea clădirilor învecinate, aflate la mică distantă față de zona de manifestare a incendiului.

Flăcările au fost stinse în aproximativ o oră, însă echipaje ale pompierilor au rămas în zonă pentru îndepărtarea elementelor de construcție care prezentau riscul prăbușirii. Cauza probabilă este în curs de cercetare.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1676100365945492.1073741860.1573667096188820&type=3

 

Incendiul se manifesta cu flacără deschisă la nivelul încăperilor de la parter

Posted by ISU „Bistriţa” on Thursday, June 11, 2015

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More