Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Casă și anexe cuprinse de flăcări de la un tablou electric defect – FOTO

0 584

Incendiu violent noaptea trecută la o gospodărie din localitatea sălăjeană Fildu de Mijloc. Mai multe anexe gospodărești dar și acoperișul unei case au fost cuprinse de flăcări.

În urma apelului la numărul unic de urgență 112, la fața locului au intervenit pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Cluj.

”Două autospeciale pentru stins incendii au intervenit în cursul nopții pentru a stinge un incendiu care a cuprins o șură și mai multe anexe dintr-o gospodărie din localitatea Fildu de Mijloc, comuna Fildu de Jos, județul Sălaj. La sosirea pompierilor focul cuprinsese în totalitate șura, în care erau depozitate aproape 6 tone de fân, mai multe anexe și se extinse și la acoperișul casei de locuit”, precizează purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

O femeie de cca 60 de ani ce prezenta agitație psihomotorie a fost consultată de către un echipaj SAJ la locul evenimentului, fără a fi transportată la spital.

Pompierii au reușit să scoată din șura aflată în flăcări cca 50 de găini și mai multe bunuri care erau depozitate acolo și să evite extinderea flăcărilor față de limitele în care au găsit incendiul.

Intervenția pompierilor nu a fost lipsită de riscuri.

”Dificultățile întâmpinate au fost amplasarea anexelor alipite de casă și șura, dar și resursele limitate de apă din zonă”, precizează reprezentantul ISU.

Din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la o defecțiune a unui tablou electric amplasat într-una din anexele distruse de incendiu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More