Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Casiera unei instituții publice din Cluj, cercetată pentru delapidare

0 48

taxe impozite plata ghiseu

O femeie, în vârstă de 43 de ani din Cluj-Napoca, a fost depistată şi este cercetată de poliţiştii clujeni pentru delapidare şi abuz în serviciu.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj s-a dispus continuarea urmaririi penale împotriva unei femei, de 43 de ani, din Cluj-Napoca, pentru delapidare şi abuz în serviciu.

Din investigaţii a reieşit că persoana în cauză, în calitate de casier a unei instituţii publice din judeţul Cluj, în aproximativ trei ani, şi-ar fi îndeplinit defectuos atribuţiile de serviciu.

”Aceasta nu ar fi completat cu date reale registrul de casă şi nu ar fi depus la trezorerie sumele încasate, în termenele legale, ceea ce a determinat calcularea unor penalităţi. Totodată, s-a stabilit că angajata nu ar fi confirmat încasarea sumelor prin semnarea pe verso a dispoziţiei de încasare”, se precizează în comunicatul IPJ Cluj.

De asemenea, angajata şi-ar fi însuşit şi ar fi folosit în interes personal sume importante de bani. Prejudiciul reclamat de instituţia prejudiciată este de aproximativ 190.000 de lei.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

FOTO: Arhivă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More