Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Casino Club de la Unibet – Ce beneficii îți poate aduce acest program de fidelizare?

0 636

Operatorii de jocuri de noroc din online pun la dispoziția gamblerilor o sumedenie de pachete cu diverse beneficii, pentru ca membrii lor să poată să își desfășoare activitatea cu mai puține riscuri. Chiar dacă reprezintă și o modalitate de marketing, programele de fidelizare pot fi de mare ajutor.

La Unibet online, pe lângă pachetele destinate noilor membrii și cele ceva mai clasice, pentru clienții existenți, poți să ai parte de extra recompense prin înscrierea în Clubul Jucătorilor. În următoarele rânduri ai o prezentare a acestuia, dar și a beneficiilor pe care le poți obține.

Ce trebuie să știi despre Clubul Jucătorilor de la Unibet?

Acesta este parte din programul de fidelizare de la Unibet și este adresat tuturor membrilor care vor să aibă parte de cadouri speciale. Oricine respectă regulamentul și criteriile de eligibilitate poate să se înscrie. Ai de îndeplinit doar câțiva pași simpli:

  1. Îți faci cont, parcurgi procesul de verificare KYC și te loghezi cu datele de membru.
  2. Plasezi mize, joci și te distrezi, primind puncte pentru fiecare prag minim de depunere atins.
  3. Te bucuri de recompensele obținute în funcție de poziția ocupată în clasament.

Din câte poți observa, chiar dacă sunt și câteva aspecte mai administrative, în mare parte este vorba de distracție. Așadar, de ce să nu profiți de cât mai multe cadouri, dacă oricum joci?

Clubul Jucătorilor este bine organizat și are mai multe praguri pe care este bine să le ai în vedere. Există o delimitare pe baza punctelor cumulate, plus un sistem de acordare a cadourilor în funcție de ziua în care îți desfășori activitatea.

  • În funcție de performanța pe care o ai, dar și de ceea ce fac ceilalți jucători, plus de ziua în care te distrezi, poți primi diverse beneficii. Spre exemplu, în ziua de luni ai parte de multiplicatori, iar în ziua de miercuri de runde fără risc.
  • Dacă reușești și acumulezi cel puțin 200 de puncte, vei trece de la pragul de Guest, la cel de Member. În această situație, vei avea pachete cu recompense în și mai multe zile ale săptămânii. De asemenea, dacă ajungi la +1000 puncte, deja ești în categoria de Elite și premiile vor fi cu mult mai generoase.

La Unibet ai parte de distracție orice ai face, însă dacă faci parte dintr-o clasă a Clubului Jucătorilor, vei avea și mai multe șanse de distracție, cu riscuri mai mici. Evident, va fi nevoie să respecți regulamentul general al operatorului, plus Termenii și Condițiile impuse pentru acest program. 

Spre exemplu, vei observa că există o depunere minimă per săptămână pe care trebuie să o faci. De asemenea, multiplicatorii nu au condiții de rulaj, dar rundele fără risc impun cerințe de 5x. Ai grijă însă, unele detalii pot să fluctueze în funcție de categoria în care te afli. Așadar, citește cu atenție și rămâi la curent cu noutățile pentru a nu întâmpina situații neplăcute.

Joacă responsabil și distrează-te, profitând de beneficiile pe care Unibet le are pregătite pentru ai săi membrii!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More