Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Câștigă o invitație dublă la Festivalul Internațional de Stand-up Comedy – FISC 2014

0 36

FISC - 10 nov Gala Inchidere - FB_Postare

Someșeanul.ro și Guevara Events scoate la concurs o invitație dublă la seara engleză din cadrul FISC 2014 (Festivalul Internațional de Stand-up Comedy), care se desfășoară între 3 și 10 noiembrie la Cluj-Napoca.

Pentru a intra în concurs, trebuie să dați SHARE pe Facebook afișului evenimentului din 10 noiembrie, care este gala de închidere a festivalului, cu un mega-show de comedie în limba engleză, oferit de Angie McEvoy, Paul Pirie și Simon Feilder din Marea Britanie.

 

Concursul se desfășoară în perioada 17-27 octombrie, câștigătorul urmând să fie stabilit prin tragere la sorți și anunțat atât pe site, cât și pe pagina de Facebook Someșeanul.ro.

ACTUALIZARE: În urma tragerii la sorți, câștigătoarea concursului organizat de Someșeanul.ro este Rebeca Cenan. Aceasta a câștigat o invitație dublă la gala de închidere a FISC 2014.

La ediția din acest an, iubitorii de comedie vor râde pentru prima dată în engleză, pentru că Angie McEvoy, Paul Pirie și Simon Feilder din Marea Britanie vin în fața publicului clujean, în cadrul galei de închidere a festivalului. Scoțianul Paul Pirie a renunțat la actorie pentru a-și urma visul. S-a impus repede în lumea comediei din Scoția cu o serie de show-uri sold-out la Glasgow Comedy Festival. De atunci, se împarte între aparițiile la televizor, radio și film. Paul, prin comedia energică pe care o transmite publicului, a ajuns unul dintre cei mai importanți comici scoțieni, fiind ales pentru campania Ikea din aprilie 2011.

Cunoscut atât pentru spectacolele de stand-up, cât și ca prezentator de televiziune, Simon Feilder a fost ales, în 2010, de către Bushmils Brothers ca sursa lor de umor în situații de zi cu zi pentru campania online „Best of Friends”. Tot în acest an, Simon a urcat pe scenele Edinburgh Fringe Festival și Hollywood Festival. De curând, Simon a făcut voiceover pentru show-ul premiat la BAFTA, Yo Gabba Gabba, și show-ul nominalizat la BAFTA, Jim Jam & Sunny.

Deși aparent suavă și vorbăreață, Angie McEvoy ascunde un umor viclean, pe care oamenii îl subestimează, spre dezavantajul lor. Angie și-a început cariera în stand-up comedy la Edinburgh Festival în anul 2000, când a ajuns pe locul 2 în competiția BBC New Comedy Awards. De atunci, se bucură de aprecierile criticilor de specialitate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More