Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Câștigă o motocicletă Yamaha Tenere, la adunarea anuală a motocicliștilor de la Gilău

0 121

În perioada 27-29 mai are loc în Gilău întrunirea moto de la Cluj, una dintre cele mai mari și mai așteptate adunări ale motocicliștilor din România și nu numai.

Evenimentul  Bike Fest, ajuns la a 19-a ediție, este organizat de Transilvania Bikers MC 1990 la campingul ELDORADO GILĂU, județul Cluj.

Evenimentul va fi unul special: participanții, motocicliști sau nu, au șansa de a câștiga o motocicletă Yamaha Tenere, alături de alte premii puse în joc la tombolă.

Premiul cel mare

Sâmbătă, orașul va fi parcurs de o impresionantă paradă moto, care va porni din campingul Eldorado, la amiază, și va parcurge traseul Gilău – capăt Mănăștur – urcare pe varianta Zorilor –  Observatorului – coborâre pe Calea Turzii – stânga pe lângă Catedrala Ortodoxă pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 – Calea Florești – Florești – Camping ELDORADO Gilău.

La întoarcerea de pe traseu, încep concursurile clasice de îndemânare, gustate pe deplin de spectatori. Ca de obicei, concursul de motociclete custom atrage privirile admirative ale participanților, care au șansa să studieze îndeaproape adevărate bijuterii pe două roți.

Seara de sâmbătă aduce extragerea pentru premiile tombolei, împreună cu momentul decisiv, când se află norocosul (sau norocoasa) care va pleca acasă cu (încă) o MOTOCICLETĂ!!!

Concertele de sâmbătă: UDDU, CASH, GUERILLAS, SHE WOLF, KONTHRAST, RED FLAME. Pe la miezul nopții, atmosfera va fi încălzită de câteva fete puse pe dezbrăcat.

bike-fest-2

VINERI 27 MAI are loc sosirea motocicliștilor, aranjarea corturilor, iar mai pe seară se pornesc 6 concerte rock, cu ZERO TOLERANCE, ALTAR, HOLLY MOTORS, BRONX, CRAZY PLUMBERS, GEKO.

Duminică se împărtășesc impresii, se bea o cafea bună și motocicliștii se pun pe drum, cu asfalt uscat în toate direcțiile.

Prețul de intrare pentru întegul Weekend este de 35 de lei (vineri, sâmbătă, duminică) sau 20 de lei pentru o zi (vizitator).

Dacă ați fost prezenți anul trecut, știți deja că nu vreți să pierdeți așa o petrecere!

Ultimul weekend din luna mai e rezervat motoarelor!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More