Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

A câștigat Vocea României, dar nu și-a primit încă premiul

1 79

mihai chitu

Câștigătorul ultimei ediții a show-ului ”Vocea României” de la Pro TV, Mihai Chițu, nu și-a primit nici acum premiul de 100.000 de euro, deși au trecut deja 5 luni de la încheierea concursului.

Cu toate că a trecut atâta timp de la marea finală, când a vrăjit pe toată lumea cu vocea sa, Mihai Chițu nu disperă și are încredere că Pro TV își va achita până la urmă datoriile.

Pentru a putea participa la concursul ”Vocea României”, Mihai Chițu a renunțat la locul de muncă (agent de vânzări), dorind să se dedice exclusiv carierei artistice. Din această cauză, Mihai s-a lovit de probleme financiare, dar, odată încheiat concursul și câștigată marea finală, artistul spera ca problemele lui financiare să se rezolve.

“Poate fi surprinzător, însă am renunțat la vechea meserie, aceea de agent de vânzări, și am urmat calea artistică. Întotdeauna mi-am dorit să fac acest lucru și acum visul mi s-a împlinit. În ciuda faptului că am stat luni de zile fără bani, pentru că nu mai munceam în perioada concursului, și abia de îmi mai plăteam facturile, acum pot să spun că mi-am revenit și am și început să câștig bănuți din concerte. Poate vine și premiul de la PROTV și totul se rezolvă”, a spus Chițu pentru wowbiz.ro.

Chiar dacă între timp a mai strâns ceva apariții pe scenă și bani din concertele susținute și chiar a lansat și prima lui piesă, Mihai Chițu așteaptă ca banii de la Pro TV să-i intre în cont.

„Până în acest moment, nu am primit premiul de la PRO TV. Nu știu din ce motiv, dar acesta este adevărul. Eu tot sper însă ca lucrurile să se reglementeze și, poate mâine, poimâine, să mi se dea și banii! Nu mă gândesc să mă îmbogățesc cu ei,  căci dacă alții își iau case, mașini sau pleacă în vacanțe de lux, eu prefer să investesc în muzică. Totul costă, un microfon, un clip, o ținută, o piesă, instrumentiștii…”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. EDILICA spune

    Spectacol si audienta pe banii (sponsorizarea) competitorilor. Sper sa aiba multa rabdare. Poate …

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More