Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Câștigătorii concursului de pronosticuri al CM de fotbal 2018

0 657

Selecţionata Franţei a câştigat al doilea său titlu mondial, după ce a învins echipa Croaţiei cu scorul de 4-2 (2-1), duminică, pe Stadionul Lujniki din Moscova, în finala Cupei Mondiale de fotbal 2018, din Rusia.

Microbiștii au urmărit cu mult interes, timp de o lună de zile, meciurile de la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia, desfășurat în perioada 14 iunie – 15 iulie 2018.

Pe durata Cupei Mondiale, Someșeanul.ro a organizat pentru cititorii săi un concurs de pronosticuri, în cadrul căruia cei 74 de participanți au putut înregistra pronosticurile lor la cele 64 de partide disputate.

Duminică, odată cu victoria Franței în fața Croației (scor 4-2), în finala Campionatului Mondial de Fotbal 2018, s-a încheiat și concursul de pronosticuri.

Cei trei câștigători ai concursului sunt:

  1. remus77 (338 puncte), premiu de 500 de lei

  2. Oneth Ciprian (314 puncte), premiu 300 de lei

  3. adina3 (307 puncte), premiu 200 de lei.

Îi rugăm pe cei trei câștigători să ne trimită un email la adresa someseanul@yahoo.ro cu datele lor de contact pentru a-i anunța cum pot să intre în posesia premiilor.

Clasamentul integral al concursului de pronosticuri poate fi consultat pe pagina dedicată.

 

Partenerii Someșeanul.ro în organizarea acestui concurs de pronosticuri sunt Restaurant Escape Garden Dej și Escape Bowling Restaurant Club Gherla.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More